Retur og reklamasjon

Mine sider Anslut med Facebook

Retur

Før du returnerer:

Registrer din retur på MINE SIDER. Pakk inn varene og send de i samme stand som du mottok dem. Varene må være uskadet, ubrukt og med eventuelle forseglinger intakt. Vi ber om at returetikett ikke festes på varens originalemballasje. Legg ved returnummer og angrerettskjema. Angrerettskjema ble sendt deg sammen med ordrebekreftelsen.

Du må være innlogget for å komme til returregistreringen.


Har du ikke angrerettskjema kan du laste det ned her.


Returadresse:

Vi ber deg bruke Posten til forsendelse, og returadressen er:

EFA MARKED AS
GLAPRIS.NO
KIRKEVEIEN 26
4580 LYNGDAL

Du betaler selv returportoen.
 

Betalt med faktura?

Dersom du har bestilt med fakturabetaling må du selv logge inn på myafterpay.com med BankId og registrere din retur. Da får du en oppdatert oversikt over gjenstående beløp du skal betale, og sikrer også at det ikke påløper gebyr mens vi venter på din retur.

Tilbakebetaling

Når du sender returen, kan det ta inntil 14 dager før vi har mottatt og behandlet returen. Du får en e-post fra oss som bekreftelse når vi har mottatt og behandlet din retur, og vi tilbakebetaler deg til betalingsmåten du benyttet opprinnelig. Det kan ta 1-3 virkedager før du ser pengene på konto.

Uavhentet pakke

Dersom du velger å ikke hente ut pakken din eller nekter å motta den, er ikke dette ensbetydene med å benytte seg av angreretten. Pakker går automatisk i retur til oss etter 14 dager, og vi belaster deg et administrasjonsgebyr på minimum 249 kr pr kolli for uavhentede pakker.
Ved tunge forsendelser forbeholder vi oss retten til å fakturere deg de faktiske kostnadene vi blir belastet fra Posten/Bring 

Reklamasjon

Dersom du oppdager feil eller mangler ved produktet, logg inn på MINE SIDER og opprett en reklamasjon på varen, har du utfyllende info slik som bilder eller video som viser og/eller får frem feilen sender du dem til kundeservice. Merk e- posten med oppgitt reklamasjonsnummer slik at bildene følger reklamasjonen.

Du må være innlogget for å komme til reklamasjonsregistreringen.
Reklamasjonsretten dekker ikke normal slitasje, elde, uhell ved bruk eller bruksfeil.