Spørsmål og svar

Mine sider Anslut med Facebook

SPØRSMÅL OG SVAR

1. Hva betyr det når en vare vises med  varsle meg knapp?

SVAR: Varer som vises med en varsle meg knapp er midlertidig utsolgt fra lager. Du kan da legge den til varsling og du vil få en epost fra oss når varen igjen er tilgjengelig i nettbutikken.

2. Hvorfor er noen varer merket kun varehus?

SVAR: Enkelte varer kan være merket med kun varehus hvis de eksempelvis er uegnet for sending. En slik vare kan være maling. Varen kan også få denne statusen hvis det er en assortert vare. Eksempel flere fotballer i forskjellig farge eller mønster men med samme varenummer.

3. Hva hvis en vare er utsolgt?

SVAR: Hvis en vare er utsolgt til tross for at den er merket "på lager" vil vi forsøke å skaffe varen fra leverandør. Hvis ikke dette fører frem blir ordren annulert og full refusjon blir gjort via original betalingsmåte.

4. Hvor er ordren min?

SVAR: Du finner alltid oppdatert info om alle dine bestillinger på MINE SIDER er pakken sendt fra oss kan den spores via MINE SIDER Når pakken sendes fra oss sender vi deg en sendingsbekreftelse med sporingslink, trykk på linken for sporing av din pakke.

5. Jeg har mottatt varene men angrer meg, hva gjør jeg?

SVAR: Se under Retur og reklamasjon

6. Jeg vil reklamere på en vare, hva gjør jeg?

SVAR: Se under Retur og reklamasjon

7. Jeg finner ikke telefonnummer til dere?

SVAR: For å kunne gi en så effektiv og god service til våre kunder som mulig ønsker vi at spørsmål om produkter, returer, reklamasjoner o.l. kommer via epost.

8. Hva skjer hvis jeg ikke henter pakken på postkontoret?

SVAR: Se under Retur og reklamasjon 

9. Jeg ønsker å endre eller kansellere min ordre. Er det mulig?

SVAR: Etter at du har bestilt er det i de fleste tilfeller dessverre ikke lenger mulig å endre eller kansellere din bestilling da vi pakker og sender fortløpende. Har du fått en sendingsbekreftelse kan vi ikke gjøre endringer. Du kan selvsagt angre kjøpet ved å sende i retur varene i retur. For retur se under Retur og reklamasjon