Personvern

Personvern på glapris.no

Denne siden forklarer hvordan vi benytter oss av informasjon du oppgir til oss her, og hvordan dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å gi deg som besøkende tilgang til ulike funksjoner og egenskaper som forenkler bruken av nettstedet.

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din datamaskin når du besøker en nettside. Denne kan hentes av nettleseren for ulike bruksområder. På dette nettstedet brukes det til følgende:

  • Analyse av hvordan nettstedet blir brukt.
  • Brukertilpasset innhold, basert på bruksmønster.
  • Skreddersøm av reklame i ulike kanaler, basert på bruk av nettstedet.

Dette nettstedet benytter både egne og tredjeparts informasjonskapsler.

Informasjonskapsler lagres på din datamaskin

Dersom du ikke ønsker at det skal lagres informasjonskapsler på din datamaskin, kan dette endres i din nettleser. Det er også mulig å fjerne kapsler som allerede har blitt lagret i din nettleser. Nøyaktig hvordan du gjør det avhenger av hvilken nettleser du bruker. Vær klar over at enkelte hele eller deler av nettstedene du besøker gjerne ikke vil fungere dersom du blokkerer informasjonskapsler i din nettleser.

Dersom du har noen konkrete spørsmål om hvordan informasjonskapsler brukes på dette nettstedet er du velkommen til å kontakte oss.

Vi kan samle inn følgende informasjon:

Kontaktinformasjon, demografisk informasjon, preferanser og annen informasjon som er relevant.

Hva vi gjør med informasjonen vi samler inn

Vi trenger denne informasjonen for å forstå dine behov og gi deg en bedre service, og særlig av følgende grunner:

Vi kan bruke informasjonen til å forbedre våre produkter og tjenester. Fra tid til annen kan vi også bruke informasjonen til å kontakte deg for markedsundersøkelser. Vi kan kontakte deg via e-post, telefon, faks eller e-post. Vi kan bruke informasjonen til å tilpasse nettsiden etter dine interesser.

Vi er forpliktet til å sikre at informasjonen som flyter behandles forsvarlig. For å hindre uautorisert tilgang eller videreformidling vi har fått på plass passende fysiske, elektroniske og administrative prosedyrer for å beskytte og sikre informasjonen vi samler inn.

Handlekurv
Scroll to Top